Bijna op de helft van eerste opleiding en inschrijving februari en april geopend

8 dec 2020

Op 15 december 2020 organiseren we alweer de vierde dag van de opleiding tot Verpleegkundig Kwaliteitscoach voor de lopende groep. Enthousiaste en gedreven professionals, ieder op haar eigen manier ‘werkendeweg’ zoekend naar de juiste plek in het krachtenveld individu-team(s)-manager. Deelnemers komen uit verschillende branches en uit verschillende locaties.

Waar het de 15e over gaat? Hoe verleen je nu (als team) persoonsgerichte zorg?, wat verstaan we professioneel gezien onder methodisch werken? en wat is nou een goed zorgdossier en zorg(leef)plan dat aan de eisen voldoet (!?) En vooral, wat is jouw rol als verpleegkundig kwaliteitscoach hierin?

Vanwege Corona werken we live op een grote locatie waar we goed de 1 ½ meter kunnen handhaven; we werken met meerdere docenten op een lesdag.

Wil jij ook die ‘kei’ op de werkvloer worden?

We zijn inmiddels ook druk bezig met de voorbereiding van het geaccrediteerde programma voor februari en april 2021. De startdata zijn dinsdag 9 februari en donderdag 15 april 2021.

Wil jij als kwaliteitsverpleegkundige ook:

  • leren individuen en teams in hun werk te coachen?
  • leren kijken door de bril van kwaliteits- én toetsingskaders (IGJ)?
  • sparren met collega’s uit het hele land en uit verschillende settingen?
  • veel oefenen met communicatie-, verander-, implementatie, didactische en presentatievaardigheden?
  • en nog veel meer?….

schrijf je dan nu alvast in voor februari of april. Er is nu nog voldoende plek. Als je een mailtje stuurt, houden we je plek tot begin januari voor je vast.

Onder: foto’s van de opleidingsdag van 1 december

Share This