Fijne feestdagen van De Impuls voor de Zorg!

18 dec 2020

Het jaar loopt alweer ten einde. Ik heb het idee dat het nog maar een paar maanden geleden was dat ik jullie allemaal een gezond en gezellig 2020 wenste! En nu kijken we alweer terug op 2020. Een jaar dat zeker in de boeken gaat komen. Het had voor iedereen vele nieuwe uitdagingen en ervaringen. Ook onze organisatie heeft de coronacrisis gevoeld. En nog steeds. Audits zijn op dit moment nauwelijks mogelijk en organisaties zijn vooral bezig met het door laten lopen van de dagelijkse zaken. Heel begrijpelijk en ook zorgelijk. Hopelijk biedt 2021 weer kansen voor iedereen om de zorg verder te verbeteren en weer vaker te genieten van ongedwongen samenzijn.

Graag wijs ik jullie nog op de geopende inschrijvingen voor februari en april van onze opleiding Verpleegkundig Kwaliteitscoach. Want dat is wel de mijlpaal waar we trots op zijn: dat we nu ook opleidingen kunnen verzorgen voor verpleegkundigen en overigens ook interne auditoren. Wie uiterlijk 10 januari boekt, ontvangt een ‘vroege-vogel-korting’ van 150 euro.

Mijn laptop gaat bijna dicht. Ik ga genieten van een heerlijke tijd met mijn gezin en de feestdagen en wens jullie een knusse kerst en een gelukkig en gezond 2021 toe!

Ellen Sarr

Share This