HR Diensten en Assessment

HR Diensten

Mensen maken organisaties. Niet het veranderen van structuren of functiebeschrijvingen alleen doen organisaties ontwikkelen. Organisatieontwikkeling is uiteindelijk de ontwikkeling van de individuele medewerker en het team. 

Onze HR Diensten:

  • assessments
  • trainingen
  • organisatieadvies / consultancy

Assessments: Talent staat centraal 

Het gebruik van assessments is de afgelopen decennia toegenomen en heeft een bredere en meer positieve betekenis gekregen. Tegenwoordig wordt een assessment (ook) veel gebruikt als start van een ontwikkel-, trainings-, loopbaan- of coachingstraject en is niet meer beperkt tot managers. De nadruk ligt tegenwoordig meer op het potentieel van de kandidaat, zoals diens talenten (“voldoet wel”).  

Een assessment is niet meer een “black box” waar ineens een conclusie uitkomt (en waar menigeen pijnlijke herinneringen aan heeft…). Kandidaat en assessor geven nu samen in het gesprek betekenis aan de informatie die de verschillende testen opleveren in relatie met de doelstelling van het traject. 

Advies waar u écht mee verder kunt

Kandidaten over onze assessments: 

“De tests waren best inspannend, maar het gesprek erna was heel inspirerend. Ik heb veel handvatten gekregen waar ik mee verder kan!”

“Eerst herkende ik mij niet zo in de uitslag, maar in het gesprek heb ik zicht gekregen op wat blinde vlekken van mezelf.”

Organisatieadvies / consultancy

Het ontwikkelen en uitvoeren van (grote) organisatieveranderingen vereist gedegen projectmanagement. Van idee tot werkelijkheid vereist veel kennis en kunde.  Implementeren is immers een Kunst. En deze Kunst met een grote K begint voor ons al bij het ontwikkelen van de ideeën en de projectopdracht. De grootste kracht van ons advieswerk is ons vermogen om uw beleid ook daadwerkelijk te implementeren.

Met het HR instrumentarium van De Impuls voor de Zorg beschikt u over kwaliteitsproducten voor het gehele proces van instroom tot uitstroom. Wij combineren kennis van uw sector met het hoogwaardige instrumentarium zoals assesment en loopbaanbegeleiding. 

Praktisch en professioneel Organisatieadvies

Lef

we gaan in alles wat we doen en willen voor het uitgangspunt: cliënt en medewerker in een zo’n kansrijk mogelijke positie. Daarbij tonen we professioneel lef naar onze opdrachtgevers

E= K maal A

Of te wel: Effect = Kwaliteit X Acceptatie. We zijn ervan overtuigd dat de medewerkers van de eigen organisatie het het beste weten. Daarom stellen we ons niet op als beterweters maar faciliteren we kwaliteit en acceptatie om het effect te maximaliseren.

Implementeren is een kunst

En deze Kunst met een grote K begint voor ons al bij het ontwikkelen van de ideeën en de projectopdracht. De grootste kracht van ons advieswerk is ons vermogen om uw beleid ook daadwerkelijk te implementeren.

Meer weten?

Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

De Impuls voor de Zorg

Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist
Tel: 030 200 36 55
Kvk : 64818527

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag 09.00 – 17.00

24/7 per mail en chat
info@deimpulsvoordezorg.nl

Reach Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.
13005 Greenville Avenue,
California, TX 70240
+22 140 006 754
contact@divifinance.com

Leave A Message