Nieuwe adviseur: Ingrid van Olst

29 sep 2020

Per 1 september ben ik werkzaam als adviseur bij De Impuls voor de Zorg. Ik heb veel ervaring in diverse leidinggevende functies in de ouderenzorg, intramuraal en de thuiszorg en met het opzetten van zelf-organiserende teams. Ik vind het mooi om te zien hoe teams en medewerkers zich ontwikkelen naar een hoger niveau waardoor je als leidinggevende meer op de achtergrond kan coachen. Naast het begeleiden van teams denk ik graag mee in een organisatie om beleid en kwaliteit verder te ontwikkelen, steeds in samenwerking met het team.

Naast mijn opleiding in de zorg heb ik de studies Management in zorg, Psychologie en coaching en Hogere bedrijfskunde gevolgd.

Ik zet mijn kennis en ervaring graag in als interimmanager, coach of projectmanager.

Share This