Nieuwe collega Bouke Schuurmans

1 mrt 2021

Onze nieuwe collega Bouke Schuurmans stelt zichzelf voor

“Verbinden, met vertrouwen samenwerken, motiverend sturen en dienend leiderschap, geven mij energie in mijn werk. Ik breng daarvoor een breed onderlegd portfolio mee, met een achtergrond in de psychologie en bedrijfskunde en met ervaringen als manager in de zorg, topsporter en als zelfstandig ondernemer. Als psycholoog, coach, trainer en natuurlijk als mens voel ik mij verbonden met het primaire proces. Mijn persoonlijke slogan is “be the change”, waarmee ik een voorbeeld wil zijn voor de mensen in mijn omgeving. Zo help ik in mijn werk de kwaliteit van zorg op een duurzame manier verbeteren.

Ik lever daaraan graag mijn bijdrage en zie ernaar uit om samen een impuls aan de zorg te geven!”

Share This