Nieuwe collega Francien Steunenberg

13 nov 2020

Per 1 november is Francien bij ons gestart als adviseur.

Francien stelt zich voor:

“Van origine verpleegkundige en opgeleid als gezondheidswetenschapper heb ik in verschillende rollen en functies in de zorgsector vervuld. Zo heb ik als eindverantwoordelijk manager, programmamanager en projectleider in de ouderenzorg gewerkt. Mijn drijfveer is de beste (deskundige) zorg voor de cliënt te realiseren, uiteraard gericht op de doelgroep. Leefplezier is voor mij een belangrijk onderdeel daarbij.

Ik haal veel voldoening uit het ontwikkelen en implementeren van nieuwe werkwijzen en tools, het optimaliseren van processen en het inspireren en coachen van medewerkers en teams. Ik ben een ervaren gesprekspartner voor Raad van Bestuur en locatiemanagers en denk graag mee met de gewenste koers en hoe die te bereiken.

Leren en ontwikkelen is voor mij heel belangrijk. Daar ben ik op gericht tijdens mijn werk bij zorgorganisaties. Ook persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk. Zo heb ik vorig jaar de ITIP-coach opleiding afgerond. Ik heb er veel zin in om mijn ervaring en deskundigheid in te zetten om de kwaliteit van zorg duurzaam te verbeteren.”

Share This