Nieuwe collega: Sandra van Dalen

3 sep 2021

Per 1 september verwelkomen wij Sandra van Dalen. Zij gaat ons team ondersteunen als adviseur, interim-manager en coach. Welkom Sandra! We zijn blij dat je erbij komt en wensen jou heel veel plezier en succes bij De Impuls voor de Zorg!

Na mijn studie Communicatiekunde in Groningen werkte ik als redacteur en tekstschrijver. Later als staffunctionaris PR & Communicatie binnen de GGZ. Daar raakte ik zo enthousiast over het werk in de gezondheidszorg dat ik besloot de HBO-Verpleegkunde te doen.

 

Sindsdien heb ik zeer diverse functies vervuld binnen de extramurale en intramurale gezondheidszorg. Als verpleegkundige, adviseur, auditor en projectleider met een scherp oog voor persoonsgerichte zorg. Dit jaar verwacht ik de Master ‘Innovatie in Zorg & Welzijn’ af te ronden. Mijn kracht zit in de analyse, een scherpe blik op kwaliteit en kansen voor verbetering. Ik hou ervan met elkaar te werken aan de beste oplossing.

 

Ik draag vanuit mijn brede ervaring graag bij aan het behoud van goede zorg en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Vanuit de bedoeling. Vanuit de wensen en behoeften van de steeds groter wordende groep die afhankelijk is van de inzet van professionals, mantelzorgers en vrijwilligers.

 

Om de zorg toekomstbestending in te richten, liggen er denk ik mooie uitdagingen. Preventie, inzet van (technologische en/of sociale) innovaties, een gids die mensen de weg wijst in het complexe zorg- en welzijnslandschap. Het zou mooi zijn als systemen, schotten en potjes ons niet meer belemmeren het juiste te doen. Dat we de ruimte krijgen (en durven nemen) om creatief en vanuit vertrouwen medewerkers en zorgvragers te ondersteunen. Daarvoor zet ik mij – vanuit De Impuls voor de Zorg – graag samen met u en anderen 100% voor in.

 

Wellicht tot binnenkort!

 

Sandra

Share This