Over ons

Kennis, kunde en kwaliteit in de zorg

De Impuls voor de Zorg is dé partner van VVT-en VG zorgaanbieders bij het samen beter maken van de zorg. Wij werken vanuit de volgende kernwaarden:

Passie

Wij denken en werken vanuit grote betrokkenheid en met een warm hart voor de zorg. Wij zetten ons actief in om de zorg met en voor mensen duurzaam beter te maken en wij zijn trots op ons werk!

Samen

Wij luisteren zonder te oordelen, geven oprechte aandacht en betrekken mensen actief. We checken voortdurend of de omgeving nog is aangehaakt. We werken achter de schermen samen om voor uw organisatie het beste resultaat te halen, ook al zitten wij alleen op opdracht. Wij delen met plezier kennis en ervaringen met onze omgeving en leren graag met en van elkaar en onze klanten.

Kwaliteit

Wij zijn professionals die u en elkaar op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen en gebruiken evidence en practise based inzichten en methodieken. Wij zijn gericht op continu verbeteren, leren en ontwikkelen en congruent in doen en laten. Wij vertrouwen erop dat kwaliteit in iedereen zit.

Resultaat

Wij maken samen met u afspraken over haalbare resultaten en sturen hier gericht op. Wij evalueren zowel het resultaat als het proces, zowel intern als met u als klant. Wij zijn kritisch en niet bang om zo nodig uw heilige huisjes ter discussie te stellen en wij evalueren continu onze eigen effectiviteit en persoonlijk leiderschap, zowel in het team als met u als klant.

Ons DNA

Wij zijn intrinsiek gedreven, integer-nieuwsgierig, positief-kritisch en hebben lef.

Wat wij toevoegen

Wij staan voor maximale eigen regie en verantwoordelijkheid van medewerkers. Zo brengen wij hen in een kansrijke positie.

Hoe wij ons werk doen 

Vanuit onze overtuiging en motivatie zijn de volgende waarden de basis voor alles wat wij doen: Passie, Samen, Kwaliteit en Resultaat. Zo staan wij in ons werk. En dat is wat u van ons kunt verwachten.

 

Ellen Sarr

Ellen Sarr

Directeur