Onze Professionals

Ellen Sarr-Jansman

Ellen Sarr-Jansman

Directeur

Ellen heeft als missie ‘een bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit in de zorg’. Ze heeft jarenlang ervaring als (project)manager, adviseur, docent en behandelaar in de zorgsector

T: 06 21 30 45 13

e.sarr@deimpulsvoordezorg.nl
Rob Uijterwaal

Rob Uijterwaal

Senior adviseur

Rob is onze resultaatgerichte interim zorgmanager, locatie-manager, directeur en regiomanager. Samen met medewerkers en professionals zorgt hij ervoor dat de organisatie weer voldoet aan de normen: begroting, veiligheid, professionaliteit en persoonsgerichtheid.

T: 06 22 80 18 79

r.uijterwaal@deimpulsvoordezorg.nl
Evelien Hogenkamp

Evelien Hogenkamp

Kwaliteitscoach

Evelien is onze senior kwaliteitscoach. Zij is analytisch, daadkrachtig, resultaatgericht en betrouwbaar.
T: 06 15 62 62 90
e.hogenkamp@deimpulsvoordezorg.nl
Frans Hoogland

Frans Hoogland

Senior adviseur

Frans is onze senior-adviseur, docent/trainer, coach, auditor en assessor. Frans helpt medewerkers, teams en organisaties in het bieden van veilige en persoonsgerichte zorg. Frans is gedreven in zijn werk en nieuwsgierig naar wat mensen motiveert en hoe zij leren.
T: 06 22 48 78 58
f.hoogland@deimpulsvoordezorg.nl
Dorinde van Bekkum

Dorinde van Bekkum

Adviseur

Dorinde is onze adviseur en coach en zij zet haar enthousiasme, creativiteit en expertise in om een bijdrage te leveren aan de tekorten in de zorg. Dorinde is een verbinder en het is haar missie dat meer studenten met passie voor de zorg kiezen.

T: 06 11 94 56 58
d.vanbekkum@deimpulsvoordezorg.nl
Gemmie Reinen

Gemmie Reinen

Adviseur

Gemmie is onze expert op het gebied van ziekenhuizen en langdurige zorg. Zij is een inspiratiebron, analytisch, verbindend en mensgericht. Haar aandachtsgebied is het opleiden en ontwikkelen van zorgmedewerkers.

T: 06 15 18 25 84

g.reinen@deimpulsvoordezorg.nl
Marjolein de Wagt

Marjolein de Wagt

Kwaliteitscoach

Marjolein is enthousiast, daadkrachtig, empathisch, praktisch en resultaatgericht. Marjolein staat ervoor dat medewerkers het geleerde direct in de praktijk kunnen toepassen. Haar coachkwaliteiten dragen bij aan de ontwikkeling van medewerkers en organisatie.
T: 06 11 23 41 13
m.dewagt@deimpulsvoordezorg.nl
Frans Versteegen

Frans Versteegen

Adviseur

Frans is onze audit-expert met jarenlange ervaring. Eerder werkte hij als landelijk inspecteur bij de IGJ. Het inspecteren en adviseren is nog steeds zijn passie. Als zelfstandige hielp hij de afgelopen jaren diverse instellingen om “IGJ-proof” te worden.

T: 06 20 66 26 47

f.versteegen@deimpulsvoordezorg.nl 
Alette Jager

Alette Jager

Adviseur

Alette is opgeleid als verpleegkundige. Zij heeft jarenlange ervaring in de ouderenzorg en heeft daar rollen als manager, coach en verander-manager vervuld. Alette combineert haar deskundigheid, organisatiesensitiviteit en planmatigheid met een passie voor zorg en Deep Democracy.

T: 06 21 21 00 41

a.jager@deimpulsvoordezorg.nl
Sandra Tangelder

Sandra Tangelder

Adviseur

Sandra is bevlogen, veelzijdig, ondernemend en daadkrachtig en wordt graag uitgedaagd met vraagstukken op het gebied van procesoptimalisatie, leiderschap, team-, keten-, en intersectorale samenwerking. Zij is gedreven om het potentieel van mensen te benutten. Sandra is inzetbaar als (interim)manager, adviseur, trainer en coach.
T: 06 29 35 54 98
s.tangelder@deimpulsvoordezorg.nl
Jolanda van Denzen

Jolanda van Denzen

Communicatieadviseur

Jolanda zorgt voor heldere en doelgerichte communicatie waarbij er geen vragen achterblijven en de relatie voorop staat. 

T: 06 15 44 61 21
j.vandenzen@deimpulsvoordezorg.nl
Bouwe Luurtsema

Bouwe Luurtsema

Medewerker bedrijfsbureau

Als contactpersoon bedrijfsbureau draagt Bouwe bij aan het beheren van de contracten met opdrachtgevers en ZZP-ers en voor de facturering van opdrachten. Hij zet informatie om in toegankelijke grafieken en overzichten.

T: 06 44 37 07 80
b.luurtsema@hetpubliekedomein.nl
Diana Rubini

Diana Rubini

Management Assistent

Onze management assistent fungeert als een spin in het web. Ze maakt afspraken, planningen en bereidt evenementen voor, is tevens de vraagbaak voor onze professionals en ondersteunt de managers.

T: 06 15 53 75 64

diana@hetpubliekedomein.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

De Impuls voor de Zorg

Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist
Tel: 030 200 36 55
Kvk : 64818527

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag 09.00 – 17.00

24/7 per mail en chat
info@deimpulsvoordezorg.nl