Welkom Henriëtte Timmermans, adviseur en interim manager

13 jan 2022

Per 1 januari 2022 is ook Henriëtte Timmermans bij ons gestart als adviseur en interim manager. Op dit moment zit zij al op opdracht maar als zij weer beschikbaar is, zetten wij haar graag in bij uw organisatie!

Henriëtte stelt zich voor:

“Met veel plezier en toewijding ben ik ruim 20 jaar werkzaam als manager in de zorg. Met name de (particuliere) ouderenzorg is voor mij bekend terrein. Ik draag vanuit mijn brede ervaring graag bij aan het verbeteren en behouden van kwalitatief goede zorg.

Verandermanagement is mij op het lijf geschreven. Ik ondersteun graag teams bij veranderingen binnen organisaties. Patronen die al lang ‘vastzitten’ maak ik graag weer los en ik ondersteun medewerkers zodat ze hun rol zo goed mogelijk kunnen vervullen en daar ook verantwoordelijkheid voor kunnen en willen nemen. Het welzijn van de bewoner is daarbij altijd leidend.

In 2021 heb ik deelgenomen aan een project over Positieve gezondheid (Machteld Hubert). Dit gaat over veerkracht en daagt uit op zoek te gaan naar een betekenisvol leven met de beperkingen die er zijn. Een benadering die zowel voor bewoners als voor medewerkers veel moois oplevert.

Mijn wens is om een bijdrage te blijven leveren aan de kwaliteit van zorg en daarom heb ik mij als adviseur verbonden aan De Impuls voor de Zorg. Ik kom graag met u in contact!”

U kunt Henriëtte bereiken op 06 21 96 13 47.

Maak kennis met ons team

Share This